Opinie

Podkreślam przede wszystkim uprzejmość personelu, czystość, wspaniałe i urozmaicone śniadania, dokładne udzielanie informacji. Polecam ten hotel, jako bazę wypadową, innym użytkownikom.

Maria, opinia z Booking.com
30.08.2018 r.

Wygodna lokalizacja, śniadanie na najwyższym poziomie, Bardzo przyjemny hotel.

Alex, opinia z Booking.com
28.08.2018r.

Łóżka wygodne…czysto w pokojach i smaczne śniadania. Obsługa na 5 Polecamy….ceny przystępne

Iwona, opinia z Booking.com
24.08.2018r.

This is my fourth time here. I actually stayed for 2 nights last week. It is very good value for money. The staff are excellent and helpful. I will always stay at The Delta when I next visit my Polish family

Russell, opinia z Booking.com
01.06.2018r.

Podróż służbowa. Pokój czysty i wygodne łóżko. Śniadanie w formie bufetu, naleśniki czekoladowe były miłym zaskoczeniem. Parking duży i bezpłatny. Bardzo dobra kuchnia – polecam placek po węgiersku i pierogi z gęsiną. Ceny niewysokie.

Paweł, opinia z Google
sierpień 2018

Smaczna kuchnia, mała karta, dania ładnie podane i świeże, byłam kilka dni  i kucharz zrobił mi danie na które akurat miałam ochotę, nic wielkiego ale nie było tego w karcie, a człowiek ma ochotę na cos domowego. Pokój standardowy świeżo pomalowany, skromny ale schludny, internet działał bez problemu, w hotelu pracownicy uśmiechnięci aż miło wstąpić.

Magda, opinia z Tripadvisor
sierpień 2018

Sehr sauber.

Thomas, Niemcy, booking.com
9 września 2013

Very friendly staff, the food delicious, the room clean and really nice atmosphere, I hope in the future I visit this place again.

Damian, Wielka Brytania, booking.com
16 listopada 2013

Bardzo dobra kuchnia, pomocna obsługa, czystość na wysokim poziomie…

Anonim, booking.com
9 września 2013

Dobry standard w rozsądnej cenie…

Jacek, booking.com
20 lipca 2013

l accueil souriant du personnel. la salle a manger est tres confortable et lumineuse.

Brigitte, Francja, booking.com
20 lipca 2013

Łatwy w zlokalizowaniu, posiłki bardzo smaczne , sympatyczna załoga.

Piotr, Gliwice
12 maj 2013

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry dojazd z głównej trasy,pokoje czyste i komfortowe, polecam!

Barbara i Czesław, Lublin
02 styczeń 2013

Bardzo miłe, pomocne Panie zarówno w recepcji jak i w restauracji. Dobre jedzenie w restauracji. Ładny, bardzo czysty pokój.

Marta, Warszawa
2012

Bardzo fajny hotel za rozsądne pieniądze. Pokoje przestronne i ze wszystkimi udogodnieniami. Internet działał bez zarzutu. Bardzo dobre jedzenie w hotelowej restauracji.

Urszula, Warszawa
2012

Byłem w tym hotelu tylko 2 dni, ale muszę powiedzieć, że było tam wszystko, czego potrzebowałem. Było czysto, miła pani w recepcji, dobry posiłek w hotelowej restauracji , duży parking i darmowy internet wi-fi. Chciałbym wybrać ten hotel ponownie.

Tamas, Budapeszt
2012